Latest Movie :
Home » » ΑΙΓΥΠΤΟΣ "ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ (2000)

ΑΙΓΥΠΤΟΣ "ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ (2000)

{[['']]}

ια χιλιάδες χρόνια, οι αναζητητές θησαυρών έχουν παρασυρθεί από τη μαγεία του θέλγητρου της Αιγύπτου. Οι τεράστιες πυραμίδες έχουν σταθεί ως μνημεία στο μυθικό πλούτο και την εξουσία των Φαραώ. Ο Giovanni Belzoni είναι ο πιο διάσημος και επιτυχημένος εκσκαφέας των αρχών του 19ου αιώνα και ανέπτυξε ένα πάθος για την αποκάλυψη των μυστικών αφού διέθετε ένα εξαιρετικό ταλέντο για την αρχαιολογική ανακάλυψη.Ο Χάουαρντ Κάρτερ, ένας επίμονος Άγγλος αρχαιολόγος είχε την πεποίθηση ότι ο τάφος του βασιλιά Tutankamun βρισκόταν στην Κοιλάδα των Βασιλέων, και εργάστηκε ασταμάτητα για επτά χρόνια για να το εντοπίσει. Το 1922 τα ταμεία του στερεύουν, και ο Κάρτερ και η ομάδα του φέρνουν στο φως τον άπιαστο τάφο. Treasure Seekers: Mysteries of the Nile National Geographic/ΑΙΓΥΠΤΟΣ Τα μυστήρια του Νείλου (2000)

Για χιλιάδες χρόνια, οι αναζητητές θησαυρών έχουν παρασυρθεί από τη μαγεία του θέλγητρου της Αιγύπτου. Οι τεράστιες πυραμίδες έχουν σταθεί ως μνημεία στο μυθικό πλούτο και την εξουσία των Φαραώ. Ο Giovanni Belzoni είναι ο πιο διάσημος και επιτυχημένος εκσκαφέας των αρχών του 19ου αιώνα και ανέπτυξε ένα πάθος για την αποκάλυψη των μυστικών αφού διέθετε ένα εξαιρετικό ταλέντο για την αρχαιολογική ανακάλυψη.Ο Χάουαρντ Κάρτερ, ένας επίμονος Άγγλος αρχαιολόγος είχε την πεποίθηση ότι ο τάφος του βασιλιά Tutankamun βρισκόταν στην Κοιλάδα των Βασιλέων, και εργάστηκε ασταμάτητα για επτά χρόνια για να το εντοπίσει. Το 1922 τα ταμεία του στερεύουν, και ο Κάρτερ και η ομάδα του φέρνουν στο φως τον άπιαστο τάφο. 




Αφού πατήσετε στο παρακάτω λινκ, περιμένετε λίγο για να βγάλει πάνω δεξιά το SKIP THIS AD.  πατήστε το και μετά πατήστε Continue as Free User (στο Putlocker) 
Treasure Seekers: Mysteries of the Nile National Geographic/ΑΙΓΥΠΤΟΣ Τα μυστήρια του Νείλου (2000)

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Information

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Vlepomovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger